Vortex Diamondback HD 8x42
Technische specificaties
Eancode 875874009936
Merk Vortex
Kleur Standaard
Ultra HD video (4K) Nee
GPS Nee
Bluetooth Nee
Wi-Fi Nee
Ingebouwde flitser Nee
Full-HD video Nee
Videofunctie Nee

Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
De Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker is één van de nieuwe verrekijkers uit de compacte Diamondback HD serie van Vortex. In deze Diamondback HD serie is het optiek geoptimaliseerd. Doordat gebruik gemaakt wordt van geselecteerde glaselementen kan een uitzonderlijk helder beeld worden gerealiseerd. De Diamondback HD heeft een uitstekende kleurgetrouwheid en het volledige beeld is haarscherp.

Bij de Vortex Diamondback HD 8x42 wordt het GlassPak verrekijkerharnas geleverd waarmee u de verrekijker altijd binnen handbereik hebt zodat de Diamondback HD snel inzetbaar is, terwijl het bescherming biedt en aanzienlijk meer comfort biedt dan traditionele draagriemen.

Toepassing Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker

Doordat de Vortex Diamondback HD 8x42 compact en licht van gewicht is, kunt u deze verrekijker voor een diversiteit aan observaties gebruiken. Tijdens fiets- en wandeltochten kunt u de Vortex Diamondback HD 8x42 gebruiken om snel te observeren. Maar ook tijdens stedentrips is het verstandig om de Vortex Diamondback HD mee te nemen en omdat het al mogelijk is om vanaf 1,5 meter scherp te stellen, kunt u elk detail maar liefst 8 maal vergroten.

 

Voorraad status:
Op voorraad in winkel
Levertijd:
Binnen 24 uur verzonden
€ 299,95