Video digitaliseren

Prijslijst voor tapeformaten VHS, VHS-C, S-VHS, Mini-DV, Hi8, Video8, Digital8, Casette en DVD overzetten naar USB/harde schrijf:

Prijs voor digitaliseren naar DVD is per DVD €25,- (vaste prijs p.s.)

Prijs voor Casette digitaliseren is €25,- euro (Vaste prijs p.s. niet mogelijk naar CD)

Onder aan de pagina zijn verzendmogelijkheden!

Opslag als bestand
Wij digitaliseren videotapes als bestand naar een (externe) harddisk en doen dat in MP4 files. Hiermee kunt u zelf uw video's bewerken in een video-bewerkingsprogramma en eventueel naar DVD branden. De MP4 bestanden zijn bruikbaar op Apple en Windows computers en ook direct afspeelbaar op uw Smart TV.


SD of HD
Indien u over HD opname beschikt, kunnen wij de bestanden opslaan als HD-files. Wilt u uw SD opgenomen bestanden liever ook in HD overgezet hebben? Dat kan. De kwaliteit van de opname zal niet verbeteren, maar de bestanden zijn dan wel optimaal voor weergave op HD-afspeelapparatuur.

MP4 of DVD
Tegenwoordig zetten wij het materiaal meestal over naar MP4 bestanden op USB of externe harde schijf. Een andere optie is dat wij de videofilms overzetten naar een DVD. Er past maximaal 2 uur videomateriaal op een DVD. Omdat de DVD langzamerhand een beetje terrein aan het verliezen is, adviseren wij het naar MP4 bestand over te laten zetten. Beide kan natuurlijk ook. (Tegen toeslag).

Coenstad prijzen videobanden en cameratapes digitaliseren

  • Hoe meer tapes, hoe lager de prijs per stuk
  • Opslag op USB/externe harde schijf, zelf meeleveren of via ons aanschaffen.
  • Indien u zelf een USB of externe harde schijf meelevert, houdt u dan rekening met ± 5GB benodigde ruimte voor één uur videomateriaal.
  • We slaan de bestanden op in MP4 formaat. Andere formaten zijn mogelijk op aanvraag.

Overige tapes en spoels

V2000, Betamax, Betacam, Digital Betacam, DV large, HDV, DV Cam, XD Cam, Umatic, DVC Pro 25 en DVC Pro 50 zijn ook mogelijk via foto Coenstad. Wij doen bovenstaande bestanden niet intern. Wij sturen deze dan op naar extern bedrijf waar wij nauw mee samen werken.

Hiervoor kan het beste contact met ons opgenomen worden om de geschatte kosten te bespreken.
Voor de prijzen kan er contact opgenomen worden met: info@fotocoenstad.nl of bel naar: 0229-215330

Geen producten gevonden voor deze selectie.