Bent u niet tevreden met uw aankoop of is het bestelde product toch net niet wat u zocht? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden van opgave retourneren.

Herroepingsrecht

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren (wet kopen op afstand). U heeft na het annuleren van uw bestelling 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd. Foto Coenstad zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Let op: is het product speciaal voor u op maat gemaakt? Dan kan er geen beroep worden gedaan op dit herroepingsrecht. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden

Om uw bestelling te retourneren, moet u een mail sturen naar: info@fotocoenstad.nl of bellen naar 0229 215 330 om duidelijk te maken dat u het product terug wilt sturen, vervolgens gelden de bovenstaande regels voor het retourneren.

Retouradres: 
Foto Coenstad
Gedempte Turfhaven 38
1621HG Hoorn

Retourneren per post

U kunt kleine pakketten via de post naar ons terugsturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Retourneren of ruilen in de winkel

U kunt uw bestelling ook terugbrengen of omruilen in onze winkel in Hoorn. Foto Coenstad zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

 

Garantie

Op alle artikelen die u via deze webshop besteld heeft u fabrieksgarantie. Indien er sprake is van een defect dat valt onder de garantiebepaling, dan handelen wij de reparatie geheel kosteloos af. (indien het artikel bij Foto Coenstad is aangeschaft en er geen sprake is van val-,stoot,waterschade). In geval van schade van buitenaf zoals water/zand/val/stoot- en/ of knel schade of buiten de garantietermijn bedragen de minimale onderzoekskosten 75 euro. 
Om aanspraak te maken op garantie moet je kunnen bewijzen dat je het product bij ons heeft aangeschaft en wanneer. Het makkelijkste doe je dit door een kopie van de aankoopbon mee te nemen of mee te sturen.

Reparatie verzoek

Is uw camera, lens of ander artikel defect of werkt het niet naar behoren? Kom dan langs in onze winkel en neem uw aankoopbon en garantiekaart mee voor een vlotte afhandeling. Wij zullen uw apparatuur inspecteren en versturen naar de betreffende leverancier. Wilt u het defecte product per post naar ons versturen? Volg dan onderstaande stappen voor een correcte en vlugge afhandeling.

Om uw bestelling te retourneren, volg de onderstaande stappen;

 1. Download het reparatieformulier en vul deze compleet in
 2. Voeg een kopie van uw aankoopbon & garantiekaart toe
 3. Verstuur een kopie van het reparatieformulier naar info@fotocoenstad.nl
 4. Maak uw product en het reparatieformulier gereed voor verzending en stuur enkel het defecte artikel op. (Geheugenkaarten, lensdoppen en andere accessoires verwijderen)
 5. Verstuur het artikel aangetekend op naar: 
  Foto Coenstad
  Gedempte Turfhaven 38
  1621HG Hoorn
 6. U ontvangt van Foto Coenstad een bevestiging als uw artikel is ontvangen