Pasfoto's

Pasfoto’s zijn verplicht voor uw rijbewijs, paspoort, visa of ID-bewijs. Deze pasfoto’s moeten aan meerdere eisen voldoen. Daarom is het belangrijk dat de foto’s goed gemaakt worden. U krijgt bij ons altijd pasfoto garantie!

Mocht er om welke reden dan ook niet goed worden bevonden, krijgt u direct nieuwe foto's. Foto Coenstad is in het bezit van het SNF-keurmerk pasfotografie.

 

Bij ons krijgt u 6 pasfoto’s voor de prijs van 4!

Uw foto digitaal krijgen is ook mogelijk. Uw foto is dan via een QR-code of een speciaal aangemaakt webadres, te downloaden.

(Mailen is niet mogelijk i.v.m. AVG-wet)

 

Naast officiële pasfoto’s kunt u bij ons ook terecht voor een leuke profiel foto.

Voor Visa en afwijkende pasfoto formaten rekenen wij een kleine extra toeslag. (Vaak gaan deze per 2 in plaats van 6 stuks)

  

Ook voor Visa van US en India; en andere ID en Visa pasfoto’s kunt u bij ons terecht.  

 

 

Rijbewijs online verlengen

Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Sinds augustus 2021 kunt u nu ook zelf via het RDW online uw rijbewijs verlengen. Hiervoor heeft u natuurlijk een pasfoto nodig en die u bij ons kunt laten maken. Wij zorgen dan dat het RDW uw gegevens en de pasfoto krijgt zodat u hem zelf online kunt verlengen. 

Voorwaarden

  • U heeft een Nederlands rijbewijs.
  • U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
  • U staat ingeschreven bij een gemeente waar online verlengen mogelijk is. Kijk hiervoor onder het kopje 'Deelnemende gemeenten' op deze pagina.
  • U heeft de DigiD-app met ID-check. Hiervoor heeft u een Android smartphone versie 6.0 of hoger of een iPhone 7 of hoger met iOS versie 13 of hoger nodig.

Voldoet u niet aan alle voorwaarden, dan kunt u uw rijbewijs niet online verlengen.

Stappenplan

  1. Laat een pasfoto maken bij ons in de winkel. Neem uw huidige rijbewijs (of rijbewijsnummer) mee. 
  2. wij versturen uw pasfoto en handtekening (voor op uw nieuwe rijbewijs) beveiligd en digitaal naar het RDW. Binnen een paar minuten krijgt u van het RDW een e-mail. Hierin staat of uw aanvraag is goedgekeurd en of u het rijbewijs online kunt verlengen.
  3. U heeft de DigiD-app met ID-check.
  4. Vraag uw rijbewijs aan via de knop 'Rijbewijs verlengen'.
  5. Betaal de kosten via IDEAL.
  6. U krijgt 2 werkdagen na de aanvraag een e-mail dat uw nieuwe rijbewijs klaar is.

Kijk op de website van de gemeente of u een afspraak moet maken voor het ophalen van uw rijbewijs. Neem uw huidige rijbewijs mee. Dat levert u in bij uw gemeente.

U kunt op de website van het RDW kijken welke gementen mee doen: WWW.RDW.NL


Kijk voor meer informatie op www.RDW.nl

U kunt op de website