Maatwerk lijsten

 

Fotolijsten en Passe-Partouts op maat

Op zoek naar een mooie lijst? Maatwerk hoeft niet duur te zijn! Baklijsten, barok of modern, houten frames met relief, glanslook of licht profiel het zit allemaal in ons assortiment.
Of het nu gaat om kleine (pasfoto) lijstjes of u zoekt een fotolijst in een groter formaat 'U bent bij ons aan het juiste adres.'
Zo hebben we diverse, te combineren varianten Passe-Partouts. Niet alleen de kleuren aan de buitenzijde, maar ook de uitsnede kant kunnen we in de gewenste kleur leveren. De structuren van het karton kunnen variëren. Bijvoorbeeld een linnenlook, grof reliëf of juist een fijn reliëf op een passe partout kan een fotolijst nét dat beetje meer allure geven.

Als u een keuze heeft kunnen maken uit het ruime aanbod van onze fotolijsten en Passe-Partouts rest alleen nog de vraag: "Welk soort glas gaan we gebruiken?"
Afhankelijk van waar u de fotolijst gaat neerzetten of ophangen kunnen we het glas daarop aanpassen. Er is gespiegeld én ontspiegeld glas waar u uit kan kiezen. Heeft u te maken met grote glaspartijen en/of verlichting dan kiezen we voor ontspiegeld glas.
Voor groot formaat fotolijsten gebruiken we ACRYLITE. Dit is een acrylsoort die ook in 2 varianten verkrijgbaar is. (Helder en ontspiegeld)

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd terecht in onze winkel, maar voor vragen kunt u ons contactformulier invullen. 

Klik hier voor ons contactformulier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.