Foto afdrukken en bewerkingen

Bij ons vindt u niet alleen alles voor uw camera, ook voor het afdrukken en/of bewerken van uw foto's bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor het printen van uw foto's kunt u kiezen uit de verschillende mogelijkheden.

 

Zo zijn wij voorzien van een gebruiksvriendelijke kiosk waar de formaten; 10x15cm, 13x18cm en 15x20cm direct afgedrukt kunnen worden.

Dit is mogelijk via alle mediabronnen incl. Bluetooth. Apple is momenteel helaas nog niet direct te koppelen.

Wel is het mogelijk om de gewenste foto’s naar de mail te sturen. Wanneer wij deze hebben ontvangen, zullen wij u begeleiden met de afdrukken.

 

Naast de kiosk is er ook een professionele printer van Canon in de winkel aanwezig. Deze word gebruikt om hoge kwaliteit afdrukken te maken.

Dit is intern mogelijk tot een formaat van 30x45cm. Wenst u een groter formaat dan 30x45cm of heeft u liever de foto op een andere ondergrond dan papier dan kunnen wij dit extern voor u laten afdrukken.

Dit thuis zelf op eigen gemak regelen kan natuurlijk ook, hiervoor kunt u terecht op: www.digitalefotosbestellen.nl.nl alles zal dan af te halen zijn bij ons in de winkel.

 

De winkel beschikt over 3 medewerkers die bekend zijn met Photoshop, waarvan 2 met uitgebreide kennis. Dit zorgt ervoor dat wij elke dag grote bewerkingen kunnen uitvoeren denk hierbij aan:

Uitsnede maken, herstellen van scheuren, krassen, vlekken en/of achtergronden vervangen. Dit zijn voorbeelden, er is veel meer mogelijk. 

Bij ons is het mogelijk om tot een formaat van 50x75cm te digitaliseren.

 

Wanneer een dierbare komt te overlijden helpen wij u graag in rust en kalmte om samen een passende foto af te drukken.

Indien gewenst is er ook een uitgebreide collectie fotolijsten waaruit u kunt kiezen. Wij lijsten de foto(‘s) gelijk voor u in.

 

Tip: Bij een groot bestand formaat kan het best gebruik gemaakt worden van wetransfer.com. Dit om originele bestandsgroottes te behouden. Wij zullen u altijd eerst adviseren, voordat wij de afdruk gaan maken.

Wilt u meer weten over foto’s printen en/of bewerken bij Foto Coenstad of een prijs/levertijd opvragen, mail dan de gewenste foto + formaat en contact gegevens naar info@fotocoenstad.nl. En wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van informatie.