NIEUWE FOTO SERVICE BIJ FOTO COENSTAD

Wij hebben als eerste in Nederland de meest gebruiksvriendelijke Kodak Fotokiosk in huis. Stap binnen bij FOTO COENSTAD met je telefoon USB of SDkaartje en print uw dierbare fotomomenten op verschillende formaten. U heeft hierbij de keuze uit de lijstvriendelijke formaten 10x15 / 13x18 / 15x20 of u kunt kiezen tussen moderne vierkante afdrukken 10x10 / 15/15.

Kodak afdrukken zijn kleur echt en kras, veeg en watervast.

 

VOORBEREIDEN VANUIT HUIS

Via de App Kodak Moments kunt u vanuit huis op uw gemak foto’s selecteren, het gewenste formaat aangeven en direct door sturen naar de Kodak Kiosk bij ons in de winkel. Met uw persoonlijke ordernummer kunt u dezelfde dag uw afdrukken nog komen ophalen! Dat is handig!

 

DOWNLOAD hier de app voor Apple:

https://apps.apple.com/us/app/kodak-moments/id967416708

 

DOWNLOAD hier de app voor Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kodakalaris.kodakmomentsapp&hl=en_US&gl=US

 

FOTO KADO

Maak van uw mooiste fotomomenten een persoonlijk cadeau. Bij onze FotoKiosk kunt u ook terecht voor leuke persoonlijke fotokado’s. Klaar terwijl u wacht!

Collage’s

Wat dacht u van een collage van u en uw vrienden tijdens dat weekendje weg. De kiosk kan collages printen van 15x5 tot wel 15x50 cm. Zo kunt u tot wel 25 foto’s toevoegen. Kies uit een van de vele frames en u heeft een bijzonder cadeau.

Uitnodigingen en wenskaarten

Gebruik uw mooiste foto van kind voor een leuke uitnodiging voor zijn verjaardagsfeestje, of die mooie familie foto voor een persoonlijke kerstwens.

U kunt in de kiosk kiezen uit verschillende frames en formaten.

Instant fotoboekje

Bundel uw fotomomenten in een fotoboekje, voorzien van hard-cover en een uitsparing in de kaft. Het boekje heeft een formaat van 15x20 en kan minimaal 10 en maximaal 16 pagina’s bevatten. Zo kunt u tot wel 90 foto’s toevoegen aan uw album.

Kalender

Een persoonlijke kalender is altijd een blijvend cadeau. U heeft de mogelijkheid voor een jaarkalender, of een maandkalender waarin u per maand een fotomoment kan toevoegen. Beide kalenders hebben een formaat van 15x20. De kiosk heeft een ruime keus aan frames om te gebruiken.

Mini’s

De kiosk heeft ook een optie voor printen in filmstrips of retro mini’s. Plaats je foto’s in het gewenste frame, leuk om uw fotomomenten te delen onder uw familie of vrienden.

 

KWALITEIT VERGROTINGEN EN REPRODUCTIES

Heeft u enkel een foto, dia of negatieven? U wilt daar een reproductie of een vergroting van? Geen probleem. Wij kunnen de afbeelding voor u digitaliseren en uitprinten op uw gewenste formaat. In onze winkel beschikken wij over professionele print en scan apparatuur. Hiermee kunnen wij vergrotingen tot 33x48 voor u realiseren. De vergrotingen of reproducties worden afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Gewenst in mat of glans. Mocht u een groter formaat wensen of heeft u liever de foto op een andere ondergrond dan papier dan kunnen wij dit extern voor u laten afdrukken.

 

XpressService

Met de COENSTAD XpressService worden uw wensen dezelfde dag nog gerealiseerd. Zo kunt u in de ochtend bij ons binnenlopen met uw wensen en ’s avonds hangt uw foto in een prachtige lijst uit onze uitgebreide collectie al aan de muur. Ook ideaal als u een last-minute kado moet realiseren. Wat is er mooier dan een foto in lijst te krijgen?

Bij Overlijden

Wanneer een dierbare komt te overlijden helpen wij u graag in rust en kalmte om samen een passende foto af te drukken.

Indien gewenst is er ook een uitgebreide collectie fotolijsten waaruit u kunt kiezen. Wij lijsten de foto(‘s) gelijk voor u in.

 

FOTORESTAURATIE & BEWERKING

Heeft u oude foto’s die er slecht aan toe zijn? Vervaagd, gescheurd, vlekken en krassen? Wilt u graag twee foto’s samengevoegd zien? Of ziet u een foto liever in duo-tone, sepia of met een frisse kleur correctie? Wellicht gepersonaliseerd met een persoonlijke boodschap. De mogelijkheden zijn groot! Met oude en moderne technieken restaureert en bewerkt Foto Coenstad uw foto tot het gewenste resultaat. Elke opdracht is uniek. Het bewerken, repareren en retoucheren van een foto is een specialisme en de tijd die daarvoor nodig is verschilt per opdracht. Uiteraard maken wij graag voor u vrijblijvend een offerte op maat voor het bewerken/restaureren van één of meerdere foto´s. Mail dan de gewenste foto + formaat en contact gegevens naar info@fotocoenstad.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van informatie.