Betaal mogelijkheden webshop

In onze webshop kunt u op de volgende manieren afrekenen:

-          IDEAL

-          Visa of Mastercard

-          Paypal

-          Bank overschrijving

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u geen registratie uit te voeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

De verwerkingssnelheid van iDEAL is hoog. Op het moment dat u uw bestelling voor 23:59 uur plaatst en middels iDEAL betaalt, bent u ervan verzekerd dat uw bestelling de volgende werkdag gratis wordt thuisbezorgd (mits op voorraad).

Visa of Mastercard

Bij ons kunt u ook met uw creditcard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Uw bestelling zal, afhankelijk van de verwerkingssnelheid van de creditcardmaatschappij, binnen één tot twee werkdagen verzonden worden. Wilt u uw bestelling dezelfde dag verzonden hebben, overweeg dan een iDEAL betaling. Dit is gratis en super snel. Wij berekenen geen extra kosten bij online bestellingen met creditcard. De betalingslimiet bij creditcardbetalingen is € 5.000,-

Paypal

PayPal is een online betaalsysteem, dat bij zijn oprichting oorspronkelijk bedoeld was voor betalingen tussen pda's. Het systeem fungeert nu als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Bankoverschrijving

Als u graag wilt betalen per bankoverschrijving dan kunt u contact op nemen met onze winkel. Wij zullen dan voor u een factuur opmaken. Zo gauw de betaling is ontvangen zullen wij de bestelling verzenden.

Betaal mogelijkheden winkel

In onze winkel kunt u op de volgende manieren betalen:

-          Contant

-          Pinnen

-          Visa of MasterCard

-          Cadeau-/tegoedbonnen

Contant

In onze winkel kunt u contant afrekenen. Ziet u een product in onze webshop die u graag contant wilt afrekenen in de winkel neem dan contact met ons op

Pinnen

Bij ons in de winkel heeft u de mogelijkheid om te betalen met pin. Let op dat de meeste banken een daglimiet hebben van €2.500,-. Neem van te voren contact op met uw bank als dit te kort is.

Visa of MasterCard

Bij ons in de winkel kunt u ook met uw creditcard betalen.

Cadeau-/tegoedbonnen

Bij Foto Coenstad is het mogelijk om in de winkel cadeaubonnen aan te schaffen. Deze bonnen kunnen vervolgens gebruikt worden op alle producten van Foto Coenstad.

Ecocheques & VVV-bonnen

Wij accepteren helaas geen Ecocheques of VVV-bonnen.