Tamron 35-150mm f/2.0-2.8 DI III VXD Or Sony FE
Technische specificaties
Eancode 4960371006789
Merk Tamron
Kleur Standaard
Lens mount Sony SEL (Full Frame)
Filter maat 82mm
Gewicht 1165gr
Brandpunt afstand 35-150mm
Grootste diafragma f/2-2.8
Kleinste diafragma f/16-22
Minimale scherpstelafstand 33cm

Werelds eerste1 all-in-one-zoom met lichtsterkte F/2 voor full-frame- mirrorless camera's
Het 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD (model A058) is een zoomobjectief dat zeer geschikt is voor op reis en onderscheid zich door zijn zeer hoge resolutie. Met een standaard brandpuntbereik tussen 35 mm groothoek tot en met 150 mm tele, is het werelds eerste zoomobjectief met F/2 als grootste diafragma voor een Sony E-Mount full-frame-systeemcamera's zonder spiegel. Het is geschikt voor alle kenmerkende opnamesituaties die tijdens reisfotografie voorkomen. Uiteenlopend van landschappen, architectuur, portret- en groepsopnamen tot snapshots van het dagelijkse leven, maar ook onderwerpen waarbij weinig licht beschikbaar is. Voorzien van een snelle en precieze autofocus met VXD-technologie kan met de 35-150mm F/2-2.8 elk moment scherp worden vastgelegd. De inspirerende en unieke combinatie van een groot brandpuntbereik, hoge lichtsterkte en geavanceerde technologie in één objectief biedt nieuwe creatieve vrijheid.

Spectaculaire macro-opnamen
In groothoekstand 35 mm bedraagt de kortste scherpstelafstand slechts 0,33 m. Dit komt overeen met een maximale afbeeldingsmaat-staf van 1:5,7. De grote diafragmaopening zorgt daarbij voor een uitstekende isolatie van het onderwerp en een prachtige achter-grondonscherpte. Met de combinatie van een korte scherpstelafstand en een hoge lichtsterkte zijn bovendien veel creatieve foto's mogelijk, zoals food-opnamen binnenshuis.

Van groothoek tot tele, alle brandpuntsafstanden in een zoomobjectief
Met de 35-150mm F/2-2.8 hebben fotografen meer mogelijkheden dan ooit tevoren, met slechts één objectief. Het lichtsterke zoomobjectief dekt het volledige brandpuntbereik van 35 mm groothoek tot en met 150 mm tele. Hiermee kunnen vanaf één standpunt talloze verschillende beelduitsneden worden gerealiseerd. De ideale uitgangssituatie voor creatieve fotografie. Bij 150 mm met maximaal diafragma F/2.8 voor indrukwekkende portretten; alleen het portret scherp en een aantrekkelijk bokeh-effect. Met 85 mm krijgen de opnamen dankzij de kleinere afstand tot de te fotograferen persoon een nog intiemere uitstraling. 50 mm en 35 mm zijn daarentegen klassieke brandpuntsafstanden voor landschaps-, reportage- en straatfotografie.

Individuele configuratie met de TAMRON lens utility software
Het objectief is compatibel met de nieuwe TAMRON lens utility software. De software is ontwikkeld door Tamron om zelf eigen objectieven te kunnen configureren. Als de 35-150 mm F/ 2-2.8 Di III VXD via de afzonderlijk verkrijgbare TAMRON Connection Cable op een computer wordt aangesloten waarop de software is geïnstalleerd, kunnen diverse functies individueel worden geconfigureerd. Met deze kabel kan ook de firmware van het objectief worden geüpdatet.

Nieuw design voor meer bedieningscomfort
Niet alleen het binnenwerk van het lichtsterke standaard-zoomobjectief is voor meer bedieningscomfort uitgebreid vernieuwd, maar ook de buitenkant. Het design van de 35-150mm F/2-2.8 is toonaangevend voor de toekomstige Tamron-objectieven. Scherpstel- en zoomring bieden dankzij nieuw vormgegeven ribbels meer grip. In tegenstelling tot de huidige modellen, onderscheidt de objectiefbehuizing zich bovendien met een glanzend, zeer kras- en vuilbestendig oppervlak.

 

Niet op voorraad
€ 1.799,95