Sony A7 III Body

Fotografeer continu in absolute stilte

Met deze camera kunt u stil fotograferen tot 10 fps* met AF/AE-tracking**. Soms is stilte cruciaal bij het fotograferen en kan zelfs het kleinste geluidje al betekenen dat de perfecte foto aan uw neus voorbijgaat.

*Er kan lichte vervorming optreden bij snel bewegende onderwerpen of als de camera snel heen en weer wordt bewogen tijdens het fotograferen.

**Tot wel 10 fps in continue Hi+-modus, en tot 8 fps in continue Hi-modus. De maximale fps is afhankelijk van de instellingen van de camera.

Antiflikkering-opname*
Flikkering van kunstmatig licht wordt gedetecteerd en de timing van de sluiter wordt bijgesteld om de kans op inconsistentie in belichting en kleur te minimaliseren bij opnames gemaakt met een snelle sluitertijd, en tussen continue opnamen in.

*Alleen flikkering op 100 en 120 Hz wordt gedetecteerd. Snelheid van continu fotograferen kan afnemen. Antiflikkering-opnamen zijn niet beschikbaar tijdens geruisloze opnamen, BULB-belichting of filmopnamen.

Betere bediening bij continu fotograferen
Groepen foto's gemaakt in continue modus kunnen eenvoudig worden bekeken, verwijderd of beschermd. U kunt instellingen wijzigen* via een menuscherm en de afbeeldingen terugkijken tijdens het wegschrijven van gegevens.

*Niet alle menuparameters kunnen worden aangepast terwijl er gegevens naar de geheugenkaart worden geschreven.

Technische specificaties
Eancode 4548736079656
Merk Sony
Kleur Standaard
Lensdiameter nvt
Zoombereik nvt
Model Alpha A7 III
Grootste diafragma nvt
Continu-opname 10 fps
Kleinste diafragma nvt
Lens mount Sony SEL (Full Frame)
Zoomfactor nvt
Soort Camera Compact System Camera
Sensor type CMOS
Sensor formaat Full Frame
Cropfactor 1.0x
Resolutie (Megapixels) 24.2
In body beeldstabilisatie Ja
autofocuspunten 693
Videofunctie Ja
Full-HD video Ja
Ultra HD video (4K) Ja
Schermgrootte (Inches) 3
Ingebouwde flitser Nee
Wi-Fi Ja
Bluetooth Ja
NFC Ja
GPS Nee
Accu type NP-FZ100
Fabrieksgarantie 2 Jaar

Beelden renderen met realistische details
Een nieuw ontwikkelde achterverlichte beeldsensor en verbeterd beeldverwerkingssysteem leveren in diverse opnamesituaties hoogwaardige beeldverwerking die u normaal alleen verwacht van een full-frame camera.

Nieuwe sensor, verbeterde verwerkingsprocessor

Een nieuwe versie van de Exmor R™ CMOS-sensor met 24,2 megapixels*, nu met achterverlichte structuur, is gecombineerd met de nieuwste BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor en front-end LSI. Deze combinatie bereikt een twee keer zo hoge uitleessnelheid** en een verwerkingssnelheid die 1,8 keer zo hoog is**.

*Benadering van het aantal effectieve pixels.

**Vergeleken met de α7 II. Testomstandigheden van Sony.

Achterverlichte full-frame sensor
De camera heeft een full-frame CMOS-beeldsensor van 35 mm met achterverlichte structuur die licht efficiënter opvangt, een uitgebreidere circuitschaal mogelijk maakt en gegevens veel sneller overdraagt dankzij een laag koperen bedrading, terwijl ruis wordt beperkt. Zo maakt u extreem gedetailleerde foto's.

4D-FOCUS — Betere AF-prestaties
Dezelfde AF-technologie als in de α9 wordt gebruikt in de α7 III voor optimale AF-prestaties. Als onvoorspelbaar bewegende onderwerpen zoals dansers, boksers en wilde dieren dus eenmaal scherp in beeld zijn, blijven ze dat ook.

Opmerkelijk aantal punten voor autofocus met fasedetectie
Deze camera heeft 693 autofocuspunten met fasedetectie* die ongeveer 93% van het beeld bedekken en 425 dicht op elkaar geplaatste autofocuspunten met contrastdetectie** voor betere scherpstelling.

*Ten opzichte van de 117 autofocuspunten met fasedetectie van de α7 II.

**Ten opzichte van de 25 autofocuspunten met contrastdetectie van de α7 II.

Tot twee keer* snellere AF-prestaties
De snelle hybride autofocus van Sony, een combinatie van brandpuntsvlakfasedetectie voor snelheid en tracking en high-precision contrastdetectie, kan de snelste onderwerpen haarscherp vastleggen. Het systeem zorgt voor twee keer snellere autofocus*.

*Vergeleken met de α7 II bij weinig licht. Testomstandigheden van Sony.

 Verbeterde AF-tracking voor snel bewegende onderwerpen
De AF-prestaties van de α9 zijn overgenomen voor AF-tracking met verbeterde precisie bij het continu fotograferen van snelle actie. Dankzij snellere beeldsensoruitlezing worden complexe bewegingen gevolgd en plotselinge bewegingen voorspeld, zodat u beslissende momenten precies kunt vastleggen.

Snel continu fotograferen om hoogtepunten vast te leggen
De α7 III kan burstopnamen maken met tot 10 fps met AF/AE-tracking* en met tot 8 fps bij burstopnamen in Live View-modus. De camera bevat ook een stille modus** met tot 10 fps met AF/AE-tracking op maximale resolutie.

*Tot wel 10 fps in continue Hi+-modus, en tot 8 fps in continue Hi-modus. De maximale fps is afhankelijk van de instellingen van de camera.

**Er kan lichte vervorming optreden bij snel bewegende onderwerpen of als de camera snel heen en weer wordt bewogen tijdens het fotograferen.

Zekerheid met continu fotograferen
Leg een actie direct vast met continu fotograferen tot 10 fps (of 8 fps voor Live View-opnamen) met AF/AE-tracking*. In één burstopname kunnen tot wel 177 (standaard) JPEG-beelden, 89 gecomprimeerde RAW-beelden of 40 niet-gecomprimeerde RAW-beelden worden vastgelegd**.

*Tot wel 10 fps in continue Hi+-modus, en tot 8 fps in continue Hi-modus. De maximale fps is afhankelijk van de instellingen van de camera.

**In continue Hi+ modus met een SDXC-geheugenkaart die compatibel is met UHS-II. Testomstandigheden van Sony.

Voorraad status:
Op voorraad in winkel
Levertijd:
Binnen 24 uur verzonden
€ 1.999,95