Sigma Mount converter MC-11 Canon
Technische specificaties
Eancode 085126932503
Merk Sigma
Kleur Standaard

Standaard DSLR objectieven zijn in de regel groter en zwaarder dan objectieven die speciaal zijn ontworpen voor mirrorless systemen. Hierdoor werkt deze combinatie niet altijd optimaal. Om toch het maximale uit de objectieven te halen, heeft SIGMA de Mount Converter MC-11 ontwikkeld.

De Mount Converter MC-11 is voorzien van een eigen lensaansturing en is volledig aangepast om optimaal en soepel te kunnen autofocussen. Omdat Sony E-mount camera body's geen mechanische integratie vereisen voor het aanpassen van het diafragma, zijn SIGMA objectieven Canon EOS vatting uitermate geschikt in combinatie met een Mount Converter MC-11. Ook kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het automatische belichtingssysteem van de Sony E-mount camera body.

Fotografen met een Sony E-mount camera body hebben met de SIGMA Mount Converter MC-11 toegang tot alle objectieven uit SIGMA's Art, Contemporary of Sports lijn. Dankzij de compatibiliteit met de cropmodus van de fullframe Sony body, kunnen de SIGMA APS-C objectieven probleemloos worden gecombineerd met dit type camera.

Voorraad status:
Op voorraad in magazijn
Levertijd:
Binnen 24 uur in huis
€ 299,95