optech urban sling
Technische specificaties
Eancode 711554650527

Heb jij jouw camera vaak om je nek of schouder hangen in drukke gebieden? Dan is de Urban Sling een veilige oplossig! Deze camerariem is namelijk voorzien van staalkabels, waardoor hij niet zomaar doorgesneden kan worden in een drukke ruimte. Het staal bevindt zich binnen net neopreen schouderstuk, waardoor de riem toch comfortabel is. De Urban Sling heeft een 'quick adjust' systeem waarmee je hem snel vast kan zetten op je lichaam, zodat hij niet heen en weer slingert en beschadigd raakt. Maar met het systeem breng je je camera ook snel naar je oog, zodat je geen fotomoment mist!

Neopreen, foam en elastiek voor extra support
Ondanks de toevoeging van staal heeft de Urban Sling camera strap een hoog draagcomfort. Hij bestaat uit twee lagen neopreen, met daartussen memory foam van hoge kwaliteit, voorzien van rekbaar elastiek voor extra ondersteuning. Aan de onderkant van het schouderstuk zit anti-slip rubber, zodat de riem niet van je schouder glijdt. Aan het uiteinde is de Urban Sling voorzien van Uni-Loop connectors, die je eenvoudig aan je spiegelreflexcamera kunt bevestigen. Uiteraard zijn de connectors verwisselbaar, dus kan je ze ook gebruiken in combinatie met andere Op/Tech riemen, of vervangen door andere connectors.

Geschik voor iedereen
De Urban Sling camerariem kan zowel over de linker- als over de rechterschouder gedragen worden, en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De lengte van de riem is volledig instelbaar van 63,5 tot 91,44 cm, zodat hij voor vrijwel iedere lichaamslengte gebruikt kan worden. Het materiaal is zo gemaakt dat de Urban Sling het draaggewicht van je camera vermindert. HIj is daarmee ook geschikt voor de wat grotere spiegelreflexen.

Voorraad status:
Op voorraad in winkel
Levertijd:
Binnen 24 uur verzonden
€ 49,99