Kowa Binoculars SVII 10x25
Technische specificaties
Eancode 4580614170925
Merk Kowa
Kleur Standaard
Type simple
Gewicht 260gr
Waterdicht Ja
Schokbestendig Nee
Vergrotingsfactor 10x
Lensdiameter 25

De Kowa Verrekijker SVII 10x25 is uiterst compact en met slechts 260 gram extreem licht van gewicht. Wilt u vogels spotten tijdens fiets- en wandeltochten of meenemen tijdens stedentrips? Dan is de Kowa SVII met 25mm objectieven en een vergroting van 10 maal een prima keus. De SVII-serie vertegenwoordigt de perfecte balans tussen optimale prestaties en een modern ontwerp!

Alle componenten in deze SVII-serie van Kowa zijn volledig multicoated. Dit zorgt ervoor dat lichttransmissie, kleurdefinitie, helderheid en contrast altijd maximaal presteren. De dak prisma’s zijn ook behandeld met fasecoatings om hun reflectievermogen te vergroten. Hierdoor ontstaat een scherper beeld en kijkt het voor de gebruiker een stuk aangenamer. Tevens zijn de lenzen voorzien van de Kowa Repelling (KR) lens coatings en is de dakkant verrekijker 100% waterdicht. Door de beschikking over KR lenscoatings is de Kowa SVII-serie makkelijk te onderhouden.

Technologie
Doordat de dak prisma’s met fasecoatings zijn behandeld wordt het reflectievermogen vergroot. Hierdoor ontstaat een scherper beeld. De Kowa Repelling technologie voorkomt dat vet, vloeistof en vuil zich ophopen op het oppervlak waardoor het reinigen veel eenvoudiger wordt. Deze KR-technologie vermindert ook het risico op krassen op een kwetsbaar lensoppervlak, omdat er minder druk moet worden uitgeoefend om vuil te verwijderen. Doorat de 100% waterdichte Kowa SVII 10x25 volledig gevuld is met stikstofgas kan deze dakkant verrekijker alle temperatuurschommelingen aan zonder dat de lenzen aan de binnenkant beslaan.  

Scherpstellen
Het scherpstellen van de Kowa SVII 10x25 gaat met het centrale scherpstelwiel welke zeer goed te hanteren is. Onder het rechter oculair is een dioptrie-instelring met een speciale groef om extra grip te geven tijdens het gebruik. Hierdoor kan de verrekijker nauwkeurig worden scherp gesteld en aangepast aan de individuele gebruiker om een helder en scherp beeld te geven. 

Kijkveld
De SVII 10x25  van Kowa heeft met 114 meter op 1000 meter een vrij groot kijkveld.

Voorraad status:
Op voorraad in extern magazijn
Levertijd:
Binnen 24 uur verzonden
€ 119,95