Sony DSC-ZV1 vlogcamera + SONY VLOG GRIP

Geoptimaliseerde handgreep voor selfies
De diepere, voorgevormde handgreep is comfortabeler voor gewone opnamen en bied een stabiele greep om vermoeidheid bij vloggen of het maken van selfies te voorkomen.

Werkt met draadloze handgreep
De ZV-1 is compatibel met de Sony Bluetooth® draadloze GP-VPT2BT-handgreep, waarmee u zonder kabels kunt zoomen, opnemen en meer. U kunt de handgreep ook gebruiken als ministatief voor stabiele handsfree opnamen.

Professionele 4K* HDR**-filmfuncties
De ZV-1 neemt ongelofelijk gedetailleerde 4K HDR-video op via 1,7x pixel-resampling, zodat u de realiteit zonder een enkele concessie kunt vastleggen.

*4K (QFHD: 3840 x 2160).

**Sluit dit product met een USB-kabel aan op een tv van Sony die compatibel is met HDR (HLG) om HDR (HLG)-films af te spelen.

Technische specificaties
Merk Sony
Soort Camera Compact System Camera
Resolutie (Megapixels) 20.1
Zoombereik 11x digitaal 2.7x optisch
Zoomfactor 24-70mm
Full-HD video Ja
Ultra HD video (4K) Ja
Ingebouwde flitser Nee
Grootste diafragma f/1.8
Kleinste diafragma f/22
Sensor formaat 1.0"
Sensor type CMOS
Filter maat nvt
Bluetooth Ja
NFC Nee
Wi-Fi Ja
GPS Nee
Accu type NP-BX1
Fabrieksgarantie 2 Jaar

Achtergrond-bokeh voor een professionele look
De grote CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm en de lens met breed diafragma bieden beelden met professioneel achtergrond-bokeh maar ook met heldere details, zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht.

Laat de camera uw oog vinden
Met de Al*-technologie kunt u erop vertrouwen dat de autofocus op uw gezicht en ogen gericht blijft, zonder af te dwalen. Als u ergens anders op wilt scherpstellen, raakt u dat gewoon op het scherm aan en laat u de camera scherpstellen.

*Maakt gebruik van op AI (kunstmatige intelligentie) en zelflerende systemen gebaseerde technologie.

Snelle en nauwkeurige overgang van scherpstelling
Met het snelle hybride autofocussysteem van de ZV-1 verandert u eenvoudig en snel de scherpstelling van een gezicht naar de achtergrond, voor stijlvollere en aantrekkelijkere video's.

Professionele controle over bokeh met één aanraking
U kunt de achtergrond-bokeh in- en uitschakelen door middel van de bokeh-schakelaar. Ingewikkelde handmatige aanpassingen zijn niet nodig. Nu is het makkelijk om met één druk op de knop een professionele onscherpe achtergrond te selecteren of de hele scène scherp te houden.

Productpresentatiefunctie, ideaal voor productbeoordelingen
Met de functie voor productpresentaties kunt u met slechts één druk op de knop omschakelen naar de perfecte instellingen voor productbeoordelingen. De beeldhoek wordt vergroot en er wordt direct op het onderwerp scherpgesteld. Zo hoeft u niet te wachten op de overgang van de scherpstelling of uw hand achter het product te plaatsen om op het onderwerp scherp te stellen.*

*De functie voor productpresentaties schakelt met één druk op de knop Gezichtsprioriteit en SteadyShot™ UIT. 

Maak geweldige video's, waar u ook bent
Met de ZV-1 legt u geweldige beelden vast tijdens het bewegen. Dankzij de geweldige beeldstabilisatie maakt u soepele video's tijdens het lopen. De automatische belichting (AE) volgt gezichten en zorgt dat deze altijd goed belicht blijven, ook als het licht verandert.

Gemaakt voor nog betere audio
U kunt heldere stemmen vastleggen, zelfs als u in een menigte aan het opnemen bent. De unieke directionele microfoon van de camera legt geluid dat zich voor de camera bevindt helder vast, ideaal voor filmopnamen. 

Windscherm voor opnamen buiten
Het meegeleverde windscherm vermindert windruis voor zorgeloze opnamen buiten. Naast eersteklas geluidskwaliteit betekent dit ook dat u minder tijd kwijt bent aan het herhalen van opnamen en het bewerken van de opnamen die last hebben van windruis.

Dynamische video dankzij slowmotion*
Laat elke beweging er uitzien als in de bioscoop met super slow motion-video, waarmee u de meest korte momenten tot 40 keer langzamer dan realtime kunt afspelen.

*Geluid kan niet worden opgenomen in super slow motion-modus. Een SDHC/SDXC-geheugenkaart van klasse 10 of hoger is vereist.

Time-lapse voor een bioscoopeffect
Interval-opnamemodus* legt automatisch reeksen beelden vast met intervallen van 1 tot 60. Hiermee maakt u een pc bioscoopeffecten zoals time-lapse-video's, waar wolken als water voorbij stromen en hele dagen in een paar seconden voorbij zijn.

*Wi-Fi werkt niet bij intervalopnamen.

Maak geweldige foto's en video's
Met de ZV-1 legt u beelden vast die echt stralen op uw timeline en als miniatuurweergave. De haarscherpe ZEISS® 24–70mm*-lens vangt het licht op een grote Exmor RS™ CMOS-beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm en geeft het door aan de krachtige BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor.

*Beeldhoek (35mm-equivalent).

Druk uzelf uit met creatieve effecten
Met beeldeffecten en creatieve stijlen hebt u bijna onbeperkte visuele mogelijkheden, van eenvoudig monochroom en kleurpartikelfilters tot complexe miniatuureffecten.

Zie direct of u aan het opnemen bent
Het is makkelijk om te zien of u aan het opnemen bent dankzij de duidelijke opnamelamp aan de voorkant van de camera. Deze kan ook eenvoudig worden uitgeschakeld als u dat wilt. U vergeet nooit meer om de opname te starten.

 

 

Voorraad status:
Op voorraad in winkel
Levertijd:
Binnen 24 uur in huis
€ 849,95