Foto afdrukken en bewerkingen

Bij ons vindt u niet alleen alles voor uw camera, ook voor het afdrukken en/of bewerken van uw foto's bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden verschillende manieren van printen van uw foto’s.

Zo is er in de winkel een Kiosk te vinden waar de formaten; 10x15cm, 13x18cm en 15x20cm afgedrukt kunnen worden. Dit is mogelijk via alle mediabronnen incl. Bluetooth. Apple is momenteel helaas nog niet direct te koppelen.

Wel is het mogelijk om de gewenste foto’s naar de mail te sturen. Wanneer wij deze hebben ontvangen, zullen wij u begeleiden met de afdrukken.

Naast de Kiosk is er ook een Professionele printer van Canon in de winkel aanwezig. Deze wordt gebruikt om hoge kwaliteit afdrukken te maken.

Dit is intern mogelijk tot een formaat van 30x45cm.

Wenst u een groter formaat dan 30x45cm of heeft u liever de foto op een andere ondergrond dan papier dan kunnen wij dit extern voor u laten afdrukken. De opties van afdrukken waar u o.a. uit kan kiezen zijn:

Galerijprint

Direct druk op aluminium

Canvas

Forex

Direct druk op Acrylglas

Hout

Fotopapier op aluminium

Fotopapier achter Acrylglas

En heel veel meer!

Extern kunt u terecht op: www.digitalefotosbestellen.nl alles zal af te halen zijn bij ons in de winkel.

Wilt u meer weten over foto’s printen en/of bewerken bij Foto Coenstad of een prijs opvragen? Mail dan de gewenste foto + formaat en ondergrond naar info@fotocoenstad.nl; en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van informatie.

Wij zullen u altijd eerst adviseren, om u van de beste kwaliteit foto te voorzien, voordat wij de afdruk gaan maken.

De winkel beschikt over 2 medewerkers die bekend zijn met Photoshop. Dit zorgt ervoor dat wij elke dag grote bewerkingen kunnen uitvoeren, denk hierbij aan:

Uitsnede maken, herstellen van scheuren/krassen, grote en kleine vlekken verwijderen en/of achtergronden vervangen. Dit zijn voorbeelden, er is veel meer mogelijk. Vragen? Neem dan contact op met de winkel.

Tip: Bij een groot formaat bestand kan het best gebruik gemaakt worden van wetransfer.com; dit om originele bestandsformaten te behouden.