Foto's afdrukken

Bij ons vindt u niet alleen alles voor uw camera, ook voor het afdrukken van uw foto's bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden verschillende manieren van printen van uw foto’s.

Foto Kiosk

Bij ons in de winkel staat een foto kiosk. Dit apparaat is ideaal als u grote oplage foto’s wilt afdrukken. De formaten waar u uit kunt kiezen zijn:

10x15 cm

13x18 cm

15x20 cm

Foto’s kunnen geprint worden van USB, SD, CD, camera, en telefoon(bluetooth).

Wanneer u de foto’s op een IPhone heeft staan, raden wij u aan deze over te zetten op één van bovenstaande bronnen, dit omdat IPhone door een hoge beveiliging niet op de foto kiosk zal werken.

Let op! Foto’s die verzonden zijn via Facebook en/of Whatsapp zijn vaak gecomprimeerd door de app waardoor u kwaliteit verliest in de foto.

Wij raden aan om foto’s altijd via de mail te delen in de oorspronkelijke resolutie.

De winkel beschikt daarnaast over een High-Res foto printer waarmee wij ook op groot formaat foto's kunnen afdrukken.

De formaten die wij hiermee kunnen printen variëren tussen 3,5x4,5 cm tot 30x45 cm. Deze afdrukken kunnen gemaakt worden op hoog glanzend of mat foto papier. Deze opdrachten kunnen 3 tot 5 werkdagen duren.

Wanneer u de foto(‘s) sneller nodig heeft kunnen wij tegen een spoed tarief de foto’s al binnen een uur voor u klaar hebben. Bewerking van de foto buiten gelaten.

Bewerken:

De winkel beschikt over 2 medewerkers die bekend zijn met Photoshop. Dit zorgt er voor dat wij elke dag grote bewerkingen kunnen uitvoeren, denk hierbij aan:

uitsnede maken, herstellen van scheuren/krassen, grote en kleine vlekken verwijderen en/of achtergronden vervangen.

Dit zijn voorbeelden, er is veel meer mogelijk. Vragen? Neem dan contact op met de winkel.

 

Extern printen

30x45cm niet groot genoeg voor u? Of heeft u liever de foto op een andere ondergrond dan papier. Dan kunnen wij dit extern voor u laten drukken. De opties van afdrukken waar u uit kan kiezen zijn:

  • Galerijprint
  • Direct druk op aluminium
  • Canvas
  • Forex
  • Direct druk op Acrylglas
  • Hout
  • Fotopapier op aluminium
  • Fotopapier achter Acrylglas
Extern kunt u terecht op; www.digitalefotosbestellen.nl alles zal af te halen zijn bij ons in de winkel.

 

Wilt u meer weten over foto’s printen en/of bewerken bij Foto Coenstad of een prijs opvragen?

Mail dan de gewenste foto + formaat en ondergrond naar info@fotocoenstad.nl en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van informatie. Voor dat wij overgaan op printen zullen wij u altijd eerst adviseren om u van de beste kwaliteit foto te voorzien.

Tip: Bij een groot formaat bestand kan het best gebruik gemaakt worden van wetransfer.com; Dit om bestanden in origineel formaat te behouden.