Heeft u thuis oude VHS banden, cameratapes, videobandjes, spoelen en/of foto negatieven/dia’s? Wacht niet tot uw oude beelden en foto’s vergaan en laat ze digitaliseren. Wij zetten uw waardevolle herinneringen over naar een digitaal bestand. Dit kan dan geplaatst worden op een externe harde schijf of USB stick. Wanneer gewenst is een DVD ook mogelijk; echter zijn de beelden dan wel verkleind en kunnen later niet vergroot worden zonder beeld verlies. 

Wij verwerken alle bestanden in een zo hoog mogelijke kwaliteit. Mocht u de wens hebben naar een lagere resolutie dan kunt u dit bij ons vooraf aangeven.

Video & Audio

De volgende video bestanden kunnen wij voor u digitaliseren:

16mm spoel*

9,5mm spoel*

Betamax*

Cassette(audio)

Digital 8

Hi 8

LP(audio)

Mini DV

Smalfilm*

VHS(-c)

Video 8

 

Foto’s

Foto’s kunnen wij ook voor u digitaliseren, hier bij kunt u denken aan:

Negatieven (klein en groot formaat)

Dia’s

Geprinte foto’s (max 50x70cm)

Daarnaast is het ook mogelijk beschadigde bestanden te repareren, denk hierbij aan scheuren door een foto, diepe vocht- inktvlekken of bij hele oude beelden; los gebladderde delen. (meer informatie hierover vind u op de pagina; fotowerk)

Staat wat u wilt digitaliseren er niet tussen of is iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag. Voor een prijsopgave kunt u ons bereiken op 0229-215330 of kom bij ons langs in de winkel!