Naast de verkoop van onze fotografie producten biedt Foto Coenstad ook diverse diensten. De drie diensten die worden aangeboden bij Foto Coenstad zijn onderhoud en reparatie van camera en objectieven, digitaliseren van analoog foto-/filmwerk, en het bewerken en printen van foto’s.

Service en Reparaties

Om uw camera goed te laten functioneren raden wij aan uw camera minimaal een keer per jaar te laten onderhouden. Zo verlaagd u het risico op slijtage; en lopen u foto’s geen risico op vlekken of onscherpte.
Mocht er toch iets met uw camera aan de hand zijn dan kunt u alsnog terecht bij Foto Coenstad. Leer meer over onze reparatie diensten.

Digitaliseren

Heeft u thuis nog oude video bandjes, negatieven, of dia’s laat ze niet liggen tot ze vervagen. Foto Coenstad kan deze rolletjes voor u digitaliseren. Lees meer over onze digitaliseer diensten.

Foto printwerk

Het is zonde om alle foto’s die u heeft gemaakt op de computer te laten staan. Bij Foto Coenstad kunt u uw foto’s op diverse maten laten uit printen. Ook is het mogelijk om uw foto op materialen zoals plastic, acrylglas, aluminium, forex, galerijprint, of hout te laten bedrukken. Lees meer over de print diensten van Foto Coenstad.

Foto reparaties

Heeft u thuis nog een foto liggen die aangetast is door vouwen, waterschade, afgeknipte punten, of vervaging? Dan kunt u bij Foto Coenstad terecht om deze foto’s te laten repareren. Ook kunnen wij foto’s voor u bewerken. hierbij is te denken aan achtergronden weghalen, vlekken verwijderen, en/of collage’s maken. Voor vragen hier over kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

1
Service en reparaties
Video-Tapes
Video naar DVD
fotoprintweb
FotoPrints